Gesteunde doelen

Kerstactie 2014 - Meerssen en Maastricht

Afgelopen kerst hebben we ongeveer 100 gezinnen in Meerssen en Maastricht een fijne kerst bezorgd door hen de mogelijkheid te geven een kerstdiner te maken en de kinderen in de gezinnen een kerstcadeau te geven.

Stichting Kind en Brandwond

Op het jaarlijkse zomerkamp van de stichting kind en brandwond hebben we gezorgd voor een spannend dagje uit. We hebben de kinderen laten vliegen in een windturbine.

MCC – De koksploeg

De koksploeg van MCC verzorgt elk jaar een dagje uit voor kinderen met een verstandelijke beperking. 2010 hebben wij de kosten voor deze dag voor onze rekening genomen en in 2014 hebben we deze kinderen weer een onvergetelijke dag bezorgd.

Kerstactie Maastricht

In de kerst periode van 2009 en 2010 hebben we er voor gezorgd dat mensen die het niet breed hebben, geld kregen om een kerstdiner te verzorgen voor zichzelf en hun familie. Op deze wijzen hebben we ongeveer 100 gezinnen in Maastricht een leuke kerst bezorgd.

Ronald McDonaldhuis Maastricht

In 2011 zijn wij een sponsorschap van 3 jaar aangegaan met het Ronald McDonaldhuis in Maastricht. In 2014 is dit sponsorschap verlengd met nog eens 3 jaar.

Toon Hermanshuis Maastricht

In 2011 zijn wij een sponsorschap van 3 jaar aangegaan met het Toon Hermanshuis in Maastricht. Met ingang van 2015 hebben we dit sponsorschap vernieuwd met nogmaals 3 jaar.

Resto Van Harte

In 2010 hebben we in het kader van de kerstactie contact gehad met Resto Van Harte Maastricht. Dit vonden wij een hartverwarmend initiatief. Toen wij in 2011 vernomen dat er ook in Alkmaar een Resto Van Harte geopend zou worden hebben wij hen op weg geholpen met een complete keuken inventaris.